top of page

Ultrazvuk i zdravlje

Bez obzira na to koliko ste zauzeti svakodnevnim obavezama neophodno je izdvojiti vremena i za redovne ljekarske preglede kako biste pravovremeno otkrili ili prevenirali bolesti. Pritisnuti svakodnevnim obavezama, često smo prinuđeni da pravimo kompromise koji se kasnije mogu odraziti na naše zdravlje, kao što su nedovoljno sna ili nepravilna i neregularna ishrana. Zbog svega toga, u prilici smo da predvidimo znake i simptome ozbiljnih bolesti ili stanja.

Najbolje mjesto za otklanjanje svih nedoumica je svakako najmodernije opremljena internistička ordinacija dr. Šošević u kojoj pored ultrazvuka možete dobiti i usluge interne medicine, kardiologije, onkologije, palijativne njege i mnogih drugih.

Ultrazvuk abdomena je dijagnostička metoda koja ima za cilj prikazivanje strukture različitih organa u trbušnoj duplji. Tehnika pregleda se zasniva na zvučnim talasima visoke frekvencije koji prolaze kroz tkiva i organe, odbijaju se različitim brzinama, vraćaju se ka sondi i vizuelizuju na ekranu. U ordinaciji će vas dočekati ljubazno osoblje na čelu sa mr. sci. med. dr. Anesom Šoševićem specijalistom interne medicine, kardiologom, ultrasoničarom i onkologom.

Svaka je bolest izlječiva, ako se dijagnosticira i započne s liječenjem na vrijeme.

Noviji postovi
Arhiv
Tagovi
No tags yet.
bottom of page